Vuokrausehdot

Välitämme vuokra-asuntoja Torreviejan alueelta ja lähiympäristöstä. Vuokra-aika voi olla yksi viikko tai useita kuukausia. Vuokra-asuntojen luettelosta löydät tiedot, hinnat, kuvat, kartan ja varauskalenterin.

Talvikausi on 1.10. – 31.5. 

Kesäkausi on 1.6. – 30.9.

Kaikki välittämämme asunnot ovat kalustettuja ja niissä on tarvittavat liinavaatteet sekä astiat. Asunnot ovat myös omistajien käytössä, joten ne eivät vastaa hotellimajoitusta. Tupakointi on kielletty kaikkien asuntojen sisätiloissa, ja lemmikkieläimien pito on mahdollista vain joissain asunnoista.

Varaaminen, varausmaksu ja takuuvuokra

Varauksesta lähetämme vahvistuksen sekä laskun. Asunnon varaus astuu voimaan, kun varausraha on saapunut tilillemme. Varaus / takuumaksun suuruus on alle 2 kk kestävissä vuokrasuhteissa 200 – 350 € ja 2 kk ja yli 2 kk vuokrauksissa yhden (1) kuukauden vuokra. Varaus / takuumaksua ei vähennetä vuokrasta.

Vuokranantajalla on oikeus periä takuuvuokra. Varausraha siirtyy automaattisesti takuurahaksi, joka palautetaan vuokrasopimuksen päätyttyä noin kahden viikon sisällä ilmoittamallenne tilille mikäli asunto on vastaavassa kunnossa kuin luovutushetkellä. 

Mikäli vuokralainen irtisanoo sopimuksen ennen sopimukseen merkittyä määräpäivää, on vuokranantajalla oikeus pidättää takuuvuokra kokonaisuudessaan (koskee lähinnä pidempiaikaisia vuokrauksia).

Peruutus

Jos peruutus ( vuokralainen tai vuokranvälittäjä ) tulee 6 kuukautta ennen vuokrauksen alkua, palautamme varausrahan kokonaisuudessaan. Samoin palautamme varausrahan, jos kyseessä on sairaus, tapaturma tms. (esitettävä lääkärintodistus).

Vuokranmaksu

Yhtiömme edustaja tulee asunnolle sovittuna aikana luovuttamaan avaimet ja esittelee huoneiston, samalla teemme virallisen vuokrasopimuksen. Vuokra maksetaan käteisellä tai luottokortilla (Visa, Mastercard) paikanpäällä asunnon luovutushetkellä tai pankkisiirolla viikkoa ennen saapumista. Pitkien sopimusten vuokra voidaan maksaa ennakkoon kuukausittain.

Saapuminen

Kauttamme voit varata kuljetuksen (24h) lentokentältä kohteeseen. Mikäli ette ole varanneet kuljetuspalvelua, toivomme että soitatte, kun lähdette kentältä kohden Torreviejaa.  Jos tulo- ja lähtöaika on yöllä, täytyy varaus alkaa päivää aikaisemmin ja loppua päivää myöhemmin. 

Avainten luovutus / palautus klo. 22:00 – 07:00 välillä 25,00 € / check in ja 25,00 € / check out, mikäli ei kuljetusta kauttamme.

Internet

Kaikkiin asuntoihin on nettiyhteys. Liittymien toimivuudesta vastaa palveluntarjoaja. Mikäli joudumme kutsumaan paikalle palveluntarjoajan edustajan, ja vika on asiakkaan omassa laitteessa, on hän velvollinen maksamaan käynnistä aiheutuneet kulut.

Sähkömaksu

Sähkö veloitetaan kulutuksen mukaan ( 0,35 € / kwt ). Hinta vaihtelee kulloinkin voimassa olevan tariffin mukaan.

Vesimaksu

Vesimaksu on 10,00 € / vko / asunto.

Asunnoissa, joissa on kesällä päivähinta, vesimaksu sisältyy vuokrahintaan.

Loppusiivous

Kaikkien asuntojen loppusiivous ja liinavaatteiden pesu on 60.00 € / 1 ja 2 makuuhuonetta, 70.00 € / 3 makuuhuonetta ja 100.00 € / 4 makuuhuonetta tai isommat omakotitalot.

Vuokra-ajan päättyminen

Vuokra-aika päättyy viralliseen sopimukseen merkittynä päivänä, mutta sitä on mahdollista jatkaa erillisellä kirjallisella sopimuksella.

Jos vuokralainen ei luovuta avaimia sovittuna aikana, hän joutuu korvaamaan vuokranantajalle vuokran ylimääräisistä päivistä sekä myöhästymisestä aiheutuneet ylimääräiset kulut.

Vuokrasuhteen päättyessä vuokralaisen velvollisuuksiin kuuluu tiskata astiat, tyhjentää jääkaappi, viedä roskat ja poistaa kaikki hankkimansa ruokatavarat, jotka ovat avonaisissa pakkauksissa.

Varaus / takuumaksu palautetaan ilmoittamallenne tilille 1 – 2 viikon sisällä.

Jos tulo- ja lähtöaika on yöllä, täytyy varaus alkaa päivää aikaisemmin ja loppua päivää myöhemmin. Tai muuten lähtöpäivänä asunto tulee luovuttaa klo 12.00 mennessä.

Erityisehdot

Kalusteet ja muu irtaimisto kuuluvat vuokra-asuntoon. Sopimukseen voidaan liittää erillinen inventaarioluettelo, jonka osapuolet tekevät halutessaan.

Vuokralainen ei voi luovuttaa tai vuokrata asuntoa tai sen osaa kolmannen osapuolen käyttöön ilman vuokranantajan kirjallista suostumusta.

Vuokralainen ei saa ilman lupaa kiinnittää tauluja tai tehdä asuntoon mitään muutoksia, joista jää jälki huoneistoon.

Vuokralaisen velvollisuuksiin kuuluu huoltaa asuntoa vuokra-aikana. Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan kaikista asunnolle aiheuttamistaan vahingoista sekä korvaamaan kadonneet tavarat tai vahingot, jotka eivät johdu normaalista kulumisesta. Mikäli asiakas ei ilmoita vahingosta, on kiinteistövälitysliikkeellä / asunnon omistajalla oikeus veloittaa aiheutuneesta vahingosta, vaikka vuokrasuhde olisikin jo päättynyt.

Mositan Vuokraus / vuokranantaja eivät ole vastuussa taloyhtiön yhteisten tilojen (uima-allas, sauna, yms.) tehtävistä huoltotöistä, katkoksista tai remonteista.

Mahdollisissa riitatapauksissa osapuolet luopuvat omien maidensa oikeuskäytännöstä ja sitoutuvat siihen, että mahdollisten erimielisyyksien käsittely alistetaan Torreviejan oikeuskäytännön alaisuuteen.

Päivitetty 1.6.2023