Yleistä

Vuokra-aika voi alkaa minä päivänä tahansa. Mikäli vuokra-aikasi on esimerkiksi viikko / kuukausi ja 3 päivää, lasketaan hinta seuraavasti: kuukausivuokra jaetaan 30:lla / viikkovuokra 7:llä saadaan päivähinta. Päivähinta kerrotaan lisäpäivien lukumäärällä ja summa lisätään viikko- tai kuukausivuokraan.

Kaikki välittämämme asunnot ovat erittäin hyvin varusteltuja. Asunnot ovat kalustettuja, ja niissä on tarvittavat liinavaatteet, astiat ja pyyhkeet. Rantapyyhkeet pitää asiakkaalla olla itsellään. Asuntojen esitteissä on tärkeimmät kodinkoneet. Lisäksi varustukseen kuuluu muun muassa silitysrauta ja -lauta sekä pyykinkuivatusteline. Ulkotilassa on vähintään 4 tuolia ja pöytä. Asunnot on mitoitettu siten, että 1 makuuhuoneen asunnossa on sängyt, liinavaatteet, pyyhkeet ja muut tarvikkeet 2 henkilölle. 2 makuuhuoneen asunnossa 4 henkilölle jne. Kaikissa asunnoissa on astiat vähintään 6 henkilölle. Lepotuolit auringonottoon sekä rantatuolit eivät sisälly vuokra-asuntojen vakiokalustukseen.

Kaikki asunnot on siivottu, kun asiakas saapuu. Poikkeuksena ovat parvekkeet ja pihat, jotka ovat alttiina sateille ja pölylle. Koska kaikki kohteet siivoaa erillinen yritys, emme valitettavasti voi luvata, että ulkotilat ovat aivan puhtaat saapuessanne asuntoon. Asunnot ovat myös omistajien käytössä, joten ne eivät vastaa normaalia hotellimajoitusta. Vuokralaisen velvollisuuksiin kuuluu huoltaa asuntoa omalta osaltaan vuokra-aikanaan. Tämä tarkoittaa yleistä puhdistusta, siivousta, tuuletusta, jne. Mahdollisista vaurioista on ilmoitettava välittäjälle.

Kaikissa vuokra-asunnoissa on ilmalämpöpumppu/pumput ja uusimmissa asunnoissa ns. keskusilmastointi, jolloin kaikkiin huoneisiin saadaan tasainen viilennys tai lämmitys.

Espanjalaisissa asunnoissa sähkönsyöttö on yksivaiheinen ja 3,4 – 5,75 kW. Tämän takia kaikkia kodinkoneita ei voi käyttää yhtä aikaa. Asunnoissa on automaattisulakkeet. Alueella sähkökatkoksia on harvoin. Kaikissa asunnoissa on sähkönkulutusmittari ja veloitus veroineen on 0,30 € / kWt. Hinta vaihtelee kulloinkin voimassa olevan tariffin mukaan. Käyttövesi lämmitetään joko boilerilla tai osittain aurinkopaneelilla, joita on vain uusimmissa asunnoissa. Boilerin normaali tilavuus on 50, 80 tai 100 litraa.

Asuntoon on kaksi avainsarjaa. Lukkopesien sarjoitus on täällä harvinaista, joten yleensä avaimia on monta.

Kaikissa asunnoissa on espanjalaiset digikanavat, ja joissakin kohteissa on lisäksi ilmaiset satelliittikanavat.

Internet-linjojen normaalinopeudet ovat 5 – 100 Mb. Nopeusvaihteluita on kuitenkin paljon ja palveluntarjoaja vastaa linjojen toiminnasta.

Mikäli asuntoon kuuluu polkupyöriä, lastenrattaita tai muita lisätavaroita, kuuluu niiden huolto asiakkaille.

Taloyhtiöiden uima-allasalueet ovat yleisesti suljettuina talvikautena. Altaat ovat käytössä normaalisti kesäkuun alusta syyskuun loppuun tai lokakuun puoliväliin sekä useassa taloyhtiössä myös pääsiäisen aikaan. Monissa taloyhtiöissä allasalueet ovat auki läpi vuoden. Huoltotoimenpiteet pyritään suorittamaan aina talviaikaan. Tiedustele kyseistä asiaa asunnon välittäjältä.

Asuntojen läheisyydessä kadulla on roskapisteet. Kaupungin suositus on viedä talousjätteet vasta klo 20 jälkeen, sillä roskapisteet tyhjennetään yleensä yöllä. Lajittelua ei valitettavasti ole joka paikassa. Lisätietoa on asuntojen infokansioissa.

Suuremmat ruokakaupat ovat avoinna talviaikaan ma-la 9:15 – 21:15 välisen ajan. Kesäaikana jotkut supermarketit ovat auki jopa kello 24:00 asti sekä myös sunnuntaisin.

Torreviejan kaupungissa on hyvät bussiyhteydet. Yksi matka maksaa 1,50, mutta kaupungin asukkaana voit ostaa vuosikortin, joka hinta on vain 35,00 €. Torreviejasta on hyvät yhteydet Alicanten lentoasemalle.

Parhain terveisin

Mositan Vuokraus